Lomakkeet

Tältä sivulta löydät vuokralaisen ja vuokranhakijan tärkeimmät lomakkeet

Vuokra-asioiden hoitamisen ei tarvitse olla monimutkaista. Olitpa sitten etsimässä uutta kotia tai sanomassa hyvästejä vanhalle, täältä löydät vuokralaisen ja vuokranhakijan tarpeelliset lomakkeet helposti ja nopeasti.

Oletko etsimässä uutta asuntoa?

Kun haluat hakea asuntoa meiltä, samalla lomakkeella hoituu niin uusien ja vanhojen vuokralaisten kuin opiskelijoidenkin asuntohakemukset.

Asuntohakemuslomake

Voit lähettää täytetyn lomakkeen liitteineen meille joko sähköpostitse osoitteeseen

hakemukset@kauhajoenasunnot.fi

tai postitse osoitteeseen

Kauhajoen Asunnot
c/o Suupohjan Tili-Isäntä Ky
PL 69
61801 Kauhajoki

Huom: Siirryt alla olevasta linkistä pdf-lomakkeeseen! Pääset takaisin tälle sivulle selaimen Takaisin -painikkeesta.

Hakemus otetaan käsittelyyn vasta, kun olemme vastaanottaneet kaikki tarvittavat hakemuksen liitteet. Lue lisää ohjeita hakemiseen ja hakemuksen täyttämiseen Hakulomake ja -ohjeet -sivulla.

Oletko vaihtamassa kotia?

Kauhajoen Asunnot tarjoaa erilaisia asuntoja ympäri kaupunkia. Jos nykyinen asuntosi ei vastaa tarpeitasi, tutustu kattavaan valikoimaan muita kohteitamme Asunnot -sivulla ja laita uusi asuntohakemus meille.

Irtisanomisilmoitus

Irtisanominen tulee tehdä kirjallisena, eli toimita vuokrasopimuksen irtisanomislomake täytettynä toimistolle käsittelyä varten. Nopeimmin se tulee käsittelyyn, kun lähetät sen sähköisessä muodossa osoitteeseen toimisto@kauhajoenasunnot.fi.

Huom: Siirryt alla olevasta linkistä pdf-lomakkeeseen! Pääset takaisin tälle sivulle selaimen Takaisin -painikkeesta.

Huomaa, että toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen irtisanomisaika on yhden kuukauden pituinen. Irtisanomisaika lasketaan sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana vuokranantajan edustaja on vastaanottanut irtisanomislomakkeesi.