Ajankohtaista | Blogi

Tästä blogista löydät ajankohtaista tietoa Kauhajoesta, asunnoista ja Kauhajoen Asunnoista. Tervetuloa lukemaan!

Julkaisemamme blogit ja ajankohtaiset tiedotteet löytyvät täältä julkaisuajan perusteella, uusimmat ensin. Blogia päivitetään säännöllisesti ja pyrimme pitämään juttujen sisällöt mielenkiintoisina, joten voit oppia jotain uutta joka lukukerralla!

Hoks! Tiedotamme uusista julkaisuista myös Facebook-tilillämme, eli kannattaa seurata uutisvirtaa myös siellä suunnalla – tykkää sivustamme, jos haluat pysyä ajan hermolla projekteista, keskusteluista ja gallupeista Kauhajoen Asuntoihin ja vuokra-asumiseen liittyen.

Hyödyllistä yleistietoa vuokra-asuntoa etsiville sekä vuokralaisille:

Uusimmat

 • Asukaskokous 2022 | Kauhajoen Asunnot
  Asukaskokous on osa ARA-rahoitteisten vuokratalojen asukasdemokratiaa. Asukasdemokratian keinoin vaikutetaan vuokralaisille tärkeisiin asioihin myös Kauhajoella. Mitä vuoden 2022 asiakaskokouksessa päätettiin? Katso tästä asialistan kohokohdat!
 • 10 testattua arkiniksiä siivoamista inhoaville
  Tätä juttua ei ole kirjoitettu oman elämänsä mariekondoille, jotka järjestävät sukat värisävyn mukaan siisteihin paketteihin ja metsästävät säälimättä kutsumattomia hämähäkinseittejä sisäkaton nurkista. He tuskin joutuisivat siirtelemään pyykkikasoja tuoleilta tai poimimaan mukeja olohuoneen ikkunalaudalta sisustuslehden kuvaajan pölähtäessä yllättäen paikalle. Ehei, tämä on omistettu niille kuolevaisille, joille siivoaminen on toisinto Päiväni murmelina -elokuvasta ja sitä tehdään vain…Lue lisää→
 • Kauhajoen Asuntojen uusi koti | Käyntiosoite muuttuu 28.3.2022 alkaen
  Suuria uutisia: meillä on nyt uusi osoite! Sijaittuaan Topeekan varrella yli neljännesvuosisadan – vaihtaen välillä tien yhdeltä puolelta toiselle – toimistomme aloittaa uusissa tiloissa Töyräkujalla maanantaina 28.3.2022. Kauhajoen Asuntoihin liittyviä asioita hoidetaan tämän jälkeen Toivakan kaupunginosassa, joen rannalla. Katso tarkat ajo-ohjeet tästä artikkelista tai näppäile navigaattoriin Töyräkuja 2, Kauhajoki!
 • Pakkaamme vuoden 2021 muistojen muuttolaatikkoon
  Mitä muistat vuodesta 2021? Näin jälkiviisaana se ei ehkä ollut ihan yhtä suurta ilotulitusta kuin vuoden 2020 jälkeen sopi toivoa, mutta kuopista ja töyssyistä huolimatta suunta on ollut hissukseen parempaan päin. Ennen kuin otamme suunnan kohti uutta vuotta 2022, tarkastelemme tässä, mitä kaikkea kuluneen vuoden aikana saatiinkaan aikaan ja mitä siitä oikein jäi mieleen –…Lue lisää→
 • 12 päivää tonttuilua: Missä kotitonttu luuraa -somekilpailu alkaa!
  Kotitonttu on vikkelää sorttia, mutta on silti tallentunut kameraan eri puolilla kaupunkia. Uskotko tunnistavasi, missä tonttu luuraa? Jos näin on, kutsumme sinut osallistumaan leikkimieliseen Facebook-kisaan, jossa voit 12 päivän ajan voittaa pienen paketin jouluherkkuja!