Kategoriat
Ajanviete ja harrastukset Kilpailut Vuodenajat Yleinen

12 päivää tonttuilua: Missä kotitonttu luuraa -somekilpailu alkaa!

Osallistu Tonttukisaan Kauhajoen Asuntojen Facebook-sivulla ja voita jouluherkkuja

Kotitonttu on vikkelää sorttia, mutta on silti tallentunut kameraan eri puolilla kaupunkia. Uskotko tunnistavasi, missä tonttu luuraa? Jos näin on, kutsumme sinut osallistumaan leikkimieliseen Facebook-kisaan, jossa voit 12 päivän ajan voittaa pienen paketin jouluherkkuja!

Bongaa kotitonttu!

Joulu on jo ovella ja maisemat Kauhajoella ovat muuttuneet hyvinkin talvisiksi. Joulun alla myös Kauhajoen Asuntojen pihapiirissä on liikkunut kotitonttu kartoittamassa reittiä Joulupukille ja tutustumassa yhtiön eri kohteisiin. Oletko sinä sattunut huomaamaan sitä ulkona liikkuessasi?

Kisaan osallistuminen on helppoa – toimi näin:

Kilpailu alkaa 8.12.2021. Tutkaile päivän tonttukuvaa Facebookissa ja kerro julkaisun kommenttikentässä, mistä Kauhajoen Asuntojen kohteesta kuva on. Julkaisemme Facebook-sivullamme arkipäivisin aina yhden uuden tonttujulkaisun – julkaisuajaksi on ohjelmoitu kello 11. Nyt kerrankin nopeus ja paikallistuntemus todella palkitaan!

Ensimmäisenä oikean vastauksen julkaisuun jättänyt osallistuja vie voiton kotiin. Päivän voittaja julkaistaan seuraavana arkipäivänä samassa julkaisussa ja voittajaan otetaan yhteyttä myös yksityisviestillä. Voittaja pyritään julkistamaan kello kymmeneen mennessä, jotta aikaa jää myös seuraavaan kisaan valmistautumiseen.

Osallistu Kauhajoen Asuntojen Tonttukisaan Facebook-sivullamme ja voita jouluherkkuja

Kilpailupäiviä on yhteensä 12, sillä tonttujulkaisuja on tiedossa vain arkipäivisin. Kisa alkaa keskiviikkona 8.12. ja päättyy torstaina 23.12. Emme ole ennakkoon rajanneet osallistumiskertoja eli jo kerran kisan voittanut voi voittaa myös toisen kerran.

Toivomme, että kilpailu innostaa väkeä tutustumaan Kauhajoen Asuntojen kohteisiin, tekee niitä tutuiksi ja kommenttiosioon syntyy ihan tervettä kilpailua – ehkä ensimmäisen kommentin jättäjä ei ollut aivan varma näkemästään? Kannattaa siis olla tarkkana, sillä voiton napatakseen pitää osallistujan vastauksen nimittäin olla myös oikein.

Sen pitemmittä puheitta: Paikoillanne, valmiina… meno alkaa keskiviikkona 8.12.!

Tervetuloa mukaan!

➡️ Kauhajoen Asuntojen Facebook-sivulle (linkin voi myös avata uudessa välilehdessä, jos haluat jatkaa lukemista)

Ps. Jos petiittipräntti kiinnostaa, löydät kilpailun yksityiskohtaisemmat säännöt ja ehdot hieman alempaa.

Tonttukisa Kauhajoen Asuntojen Facebook-sivulla joulukuussa 2021 - voita jouluherkkuja

Kilpailun säännöt ja ehdot

Missä kotitonttu luuraa -somekisan kilpailuaika

Kampanjan ensimmäinen julkaisu julkaistaan keskiviikkona 8.12. klo 11, minkä jälkeen uusi kilpailujulkaisu ilmestyy 23.12. asti arkipäivisin kello 11. Kilpailupäiviä on siis yhteensä 12. Viikonloppuisin ei kilpailujulkaisuja tai voittajia julkaista.

Varmimmin päivän kilpailujulkaisun näkee menemällä suoraan Kauhajoen Asuntojen Facebook-sivulle (linkki löytyy hieman ylempää). Facebook ei nimittäin heti lisää uusia julkaisuja uutisvirtaan, joten älä anna sen häiritä osallistumistasi. Ehkä haluat lisätä sivun kirjanmerkkeihisi ainakin kilpailun ajaksi?

Miten kilpailun voittaja määräytyy

Ensimmäisenä oikean vastauksen kilpailujulkaisun kommenttikenttään jättänyt osallistuja voittaa päivän kilpailun. Voitto siis riippuu sekä nopeudesta että oikeassa olemisesta.

Mitä tonttukilpailussa on palkintona

Päivän kilpailun voittaja saa paketin Etelä-Pohjanmaalla leivottuja piparkakkuja.

Mitä henkilön tulee tehdä osallistuakseen kilpailuun

Kilpailuun osallistuakseen henkilön tulee kommentoida päivän kilpailujulkaisuun Facebookissa, missä tonttu julkaisun kuvassa on.

Tontun tarkkoja GPS-koordinaatteja ei odoteta keneltäkään. Riittää, että osallistuja osaa nimetä kohteen oikein kadunnimen ja numeron tarkkuudella – ”luntata” voi yhtiön Asunnot-sivulta. Oikeinkirjoituksesta tai isoista alkukirjaimista ei sakoteta, kunhan kohde on vastauksesta tunnistettavissa ilman suurempaa tulkintaa.

Säännönmukaisesti ensimmäisenä oikean vastauksen julkaisun kommentteihin lisännyt osallistuja voittaa. Osallistujat eivät voi vedota selain- tai internet-häiriöihin, palvelinruuhkaan tai muihin teknisiin syihin. Vastaus tulee jättää päivän kilpailujulkaisun kommentteihin, eikä yhtiön muihin julkaisuihin jätettyjä kommentteja lasketa osallistumisiksi. Peukuttaa toki voi vastaamisen tai kilpailuajan jälkeenkin.

Miten voittaja julkistetaan

Päivän kilpailun voittaja julkistetaan julkaisun kommenttiketjussa julkaisua seuraavana arkipäivänä ja palkinto on noudettavissa heti voittajan julkistamisen jälkeen Kauhajoen Asuntojen toimiston aukioloaikoina eli ma-to klo 11–16; perjantaisin poikkeuksellisesti sopimuksen mukaan. Koska viimeinen kisapäivä 23.12. on aatonaatto ja toimisto on aattona kiinni, palkinto on silloin noudettavissa jo samana päivänä heti voittajan selvittyä.

Palkintojen jakamisesta

Palkintoja säilytetään korkeintaan kaksi päivää voittajan julkistamisen jälkeen. Mikäli voittaja on estynyt noutamasta palkintoaan, palkinto voidaan kahden päivän kuluttua luovuttaa myös toiseksi kilpailussa tulleelle osallistujalle. Palkintoja ei erikseen postiteta tai muuten toimiteta voittajille yhtiön laskuun.

Kauhajoen Asuntojen Facebook-sivusta

Mikäli osallistuja ei ole aiemmin tykännyt yhtiön Facebook-sivusta, voi tämä silti osallistua kilpailuun. Yhtiön sivusta tykkääminen on vapaaehtoista – sen ansiosta osallistuja voi nähdä myöhemminkin yhtiön julkaisuja Facebookissa (uudet julkaisut eivät automaattisesti näy yhtiön koko yleisölle heidän uutisvirrassaan, mutta ne löytyvät yhtiön Facebook-sivulta) ja kuulla viimeisimpiä uutisia Kauhajoen Asunnoilta.

Kampanjan tyyppi

Vastikkeeton markkinointikilpailu.

Kampanjan tarkoitus

Tutustuttaa Facebook-julkaisujen yleisöä Kauhajoen Asuntojen eri kohteisiin sekä levittää piparintuoksua ja joulumieltä ympäri kaupunkia.

Keskeinen kilpailuun sovellettava sääntely

Kuluttajansuojalaki 38/1978 (linkki aukeaa uudessa välilehdessä), valtioneuvoston asetus 601/2008 (linkki aukeaa uudessa välilehdessä).

Verohallinnon ohjeen VH/6384/00.01.00/2019 (linkki aukeaa uudessa välilehdessä) mukaan kilpailun tavarapalkinto ei ole voittajan veronalaista tuloa, ellei tämän vuoden aikana saatujen kilpailupalkintojen arvo yli 100 euroa.

Muu sovellettava ohjeistus

Facebookin (Meta) kampanjoita ja kilpailuja koskevat säännöt (linkki englanninkieliselle sivulle aukeaa uudessa välilehdessä).

Kenen lukuun kilpailu ja sen markkinointi toteutetaan

Kauhajoen Asunnot Oy, y-tunnus 0933333-8.

Vastuuvapaus

Facebook (Meta) ei millään tavalla sponsoroi, tue tai hallinnoi kilpailua eikä se yhtiönä liity kilpailuun millään tavalla.

Kampanjaan osallistumisesta

Kilpailuun osallistuminen on vapaaehtoista eikä se vaadi julkaisun jakamista, sivun seuraamista, hakemuksen tekemistä tai Kauhajoen Asuntojen asiakkuutta. Kilpailuun osallistuakseen henkilöllä tulee olla Facebook-tili, jolla kommentin voi kampanjajulkaisuun jättää. Vaihtoehtoisia osallistumistapoja ei tässä kampanjassa ole tarjolla.

Kilpailun alaikäraja on 18 vuotta. Jos voittajan iästä tai henkilöllisyydestä on epäilystä, voidaan tätä pyytää todistamaan henkilöllisyytensä ja ikänsä palkintoa haettaessa. Koska palkintoja ei esim. postiteta voittajille, osallistujan tulee olla myös kykenevä noutamaan mahdollinen palkinto Kauhajoen Asuntojen toimistolta, joka sijaitsee Kauhajoen Topeekan varrella (mikäli voittaja on liikuntarajoitteinen, palkinto voidaan toimittaa toimiston katutason ulko-ovelle). Mikäli voittaja järjestää jonkun muun henkilön noutamaan palkintoa,  palkinto luovutetaan vain voittajan antamaa valtakirjaa vastaan.

Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä

Osallistujien kommentit kilpailun julkaisuissa ovat julkisia ja niissä, kuten muissakin Facebook-kommenteissa, näkyy tavallisesti heidän nimensä sekä heidän valitsemansa profiilikuva. Facebookin omasta tietosuojaselosteesta löytyy lisätietoja siitä, miten yhtiö käsittelee henkilötietoja alustallaan.  

Voittajan nimi julkistetaan päivän osallistujien kommenttiketjussa ja voittajalle laitetaan yhtiön taholta myös Facebook-yksityisviesti, jossa heille tiedotetaan mahdollisuudesta noutaa palkinto. Yhtiö seuraa osallistujien määrää yleisellä tasolla, mutta ei muuten tallenna tietoja osallistujista esimerkiksi suoramarkkinointitarkoituksiin.

Säännöistä

Mikäli näissä säännöissä on epäselvyyksiä, voi henkilö pyytää lisätietoja Kauhajoen Asuntojen asiakaspalvelusta. Yhteystiedot löytyvät yhtiön nettisivuilta. Myös yksityisviestin lähettäminen yhtiön Facebook-sivun kautta on mahdollista.

[Takaisin ylös]

Kirjoittanut Kauhajoen Asunnot

Tule löytämään kotisi Kauhajoelta, meillä on kaupungin suurin valikoima vuokra-asuntoja! Olemme kokonaan kaupungin omistama, turvallinen ja luotettava vuokranantaja.