Kategoriat
Vuodenajat Yleinen

Heinäkuun aukioloista: olemme lomalla 5.-15.7.2021

Tässä tärkeää tietoa nykyisille asiakkaillemme sekä asunnonhakijoille: toimistomme on kiinni nyt heinäkuussa pari viikkoa maanantaista 5.7.2021 lähtien, eli viikot 27 ja 28. Palvelemme toimistolla jälleen 19.7.2021 alken normaalein aukioloajoin. Huoltopäivystys toimii loman ajankin tavalliseen tapaan. Lue tästä, miten kesäloma käytännössä vaikuttaa asiointiin.

Kesäinen järvimaisema illan hämärtyessä
Kuvituskuva: Uriel Mont | Pexels

Huoltopyynnöt

Putkisto-ongelmat, vesivuodot, sähkölaitteiden ongelmat ja muut kiireelliset asiat hoidetaan tavalliseen tapaan, sillä huoltoyhtiömme päivystää loma-aikanakin. Ota yhteyttä suoraan Kiinteistöhuolto Sorilan päivystykseen. Päivystyspuhelinnumero on 045 886 5888 vikailmoitusten tekoa varten.

Uudet hakemukset

Uusia hakemuksia voi toimittaa sähköpostin tai ihan tavallisen postin kautta. Yhteystiedot löydät täältä. Myös Topeekan kiinteistössä olevaan postilaatikkoon voi tuoda hakemuksia, jos asut paikkakunnalla. Käsittelemme toimitettuja hakemuksia heti loma-ajan jälkeen, maanantaista 19.7. alkaen.

Muut asiat

Toimiston osoitteeseen lähetettyihin sähköpostiviesteihin tulee automaattinen kuittaus sekä tiedot loma-ajan kiinniolosta, samoin toimiston puhelinnumerossa vastaa loman ajan puhelinvastaaja. Alamme käydä viestejä läpi loman jälkeen ja pyrimme vastaamaan niihin mahdollisimman pian.

Nähdään taas parin viikon kuluttua. Toivotamme mukavaa heinäkuuta kaikille!

Hyvää kesälomaa kaikille Kauhajoen Asunnot Oy:n väeltä
Kuvituskuva: Pixabay palvelussa Pexels

Kirjoittanut Kauhajoen Asunnot

Tule löytämään kotisi Kauhajoelta, meillä on kaupungin suurin valikoima vuokra-asuntoja! Olemme kokonaan kaupungin omistama, turvallinen ja luotettava vuokranantaja.